Pop-up Ludus Outdoor

Indoor lasergamen in het centrum van Oss!

vanaf

Indoor lasergamen in Oss is uniek! De pop-up van Ludus Outdoor is dus een echte aanwinst voor de gemeente Oss en het centrum.

Een enthousiaste Rudy Papo van Ludus Outdoor vertelt:
“Na een korte uitleg, verdwijnen de kinderen in de arena en proberen elkaar te raken en zelf niet geraakt te worden! Ze verstoppen zich achter de verschillende obstakels die opgesteld staan, om vervolgens ongezien een tegenstander op zijn pistool te raken, waardoor hij een leven minder heeft. Wanneer iedereen van een bepaald team geen levens meer heeft of de tijd om is, is het tijd voor de volgende ronde en volgende variant. Maar let op de jarige heeft dit keer een speciaal geweer en kan nu nog beter schieten! Na 1,5 uur spelen, verlaten de kinderen de arena en gaan met het zweet op hun voorhoofd een hapje eten om vervolgens voldaan naar huis te gaan!”

Naast het lasergamen zijn er nog andere activiteiten die je kunt doen zoals dodgebow (boogschieten op elkaar met doppen) en het spel zombiezombie. Dit is een spel dat gespeeld wordt met smartphones in het centrum van Oss.

 

Adresgegevens