R44 VINTAGE AUDIOWINKEL

 Leerwerkbedrijf R44 terug in het centrum met nieuw concept!

R44 is terug in het centrum! In de nieuwe winkel worden hoofdzakelijk LP’s en singles verkocht. Er is een heel ruim aanbod. Daarnaast is er ruimte voor platenspelers, versterkers en cassettedecks van voor het jaar 2000. Er is ook iemand die kan repareren en verbeteren. In de winkel staat een jukebox en er is ruimte om platen te beluisteren.

Zo’n drie jaar geleden werd een winkel geopend aan het Walplein waarin spullen werden verkocht die zelf zijn gemaakt. Toen de winkel in de stad de deuren weer sloot, bleef R44 ‘jagen’ op een nieuwe kans. En die kregen ze via VOLOP Oss!

 “Vinyl is mijn hobby. Als diehard fan ben ik blij dat het booming is. Oss heeft geen echte vintagewinkel op het gebied van audio en ik ben ervan overtuigd dat er veel vraag naar zal zijn.” Er komen meerdere deelnemers te staan met een leerwerkplek. Ze kunnen op deze manier werkervaring opdoen en mogelijk de nieuwe stap zetten richting betaald werk. Bij R44 bekijken ze hoe vitaal iemand is, waar de affiniteit ligt en wat de talenten zijn. Dat verhoogt de kans van slagen”, aldus bedrijfsleider en talentencoach Theo Wentink.

Met dank aan Univast Retail en de pandeigenaar dat we dit hebben mogen realiseren.

 

 

Adresgegevens

  • Heuvelstraat 2
  • 5341EA  OSS
  • Periode: dec 20 – heden