De professionele modeontwerpster Rianne van der Steen uit Oss maakt bijzondere kleding en ze is betrokken bij haar stad Oss. Dus klopte ze bij VOLOP Oss aan om te onderzoeken of zij een pand zou kunnen invullen als open atelier. Daarmee wil ze kleur brengen in de stad, mensen verbinden via haar werk en vooral ook samenwerken met gevestigde ondernemers om de stad zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Wat een mooie intentie! En dus zijn we verheugd jullie te mogen laten weten dat het gelukt is!

Rianne heeft begin maart haar contract getekend en is nu het pand aan het schoonmaken en inrichten. Dankzij een fijne samenwerking met de eigenaar en Van der Krabben Makelaardij hebben we dit mogen realiseren. Maar wat valt er straks te beleven?

De bezoeker van het atelier ziet concepten, ideeën en uitgewerkte ontwerpen. Maandelijks wordt de winkelpresentatie aangepast om er keer op keer een dynamisch geheel van te maken. De bezoeker van Oss kan vrij bij haar binnenlopen, een praatje met haar maken, zien hoe zij te werk gaat en zich laten inspireren door haar unieke en kleurrijke creaties.

De verwachting is dat Rianne begin april open gaat, dus wij zeggen….ga dat zien en laat je verrassen!

Je vindt Rianne aan de Kerkstraat 58.