VOLOP Oss van start

Sinds 1 september 2019 is VOLOP actief in Oss. Met Marscha van de Poppel als projectleider, een actief centrummanagement en een enthousiaste gemeente is er een stevige basis voor een sterke start.

Op 28 november 2019 vond de kick-off plaats van VOLOP Oss. Door middel van een Creatieve Wandeling, met als start- en eindpunt cultuurcafé De Groene Engel, bezocht een groep van 75 mensen drie leegstaande panden. Voorafgaand aan de wandeling zorgde twee enthousiaste facilitators, Sabrina Willems en Menno van Rosmalen, voor een ontspannen en gezellige sfeer. De deelnemers werden vervolgens ingedeeld in drie groepen welke ieder onder leiding van een gids (Jack van Lieshout, Carin van Maanen, Ingrid van Berlo), een leegstaand pand bezocht. Elke groep had hierbij de opdracht ideeën te verzamelen om het pand een aantrekkelijke invulling te geven. Initiatiefnemers, makelaars, vastgoedeigenaren en andere betrokkenen lieten hun ideeën de vrije loop; de eerste verbindingen zijn gelegd!

We kijken met een zeer tevreden gevoel terug op deze kick-off van VOLOP Oss: een geweldige  opkomst, veel enthousiasme, een gezellige sfeer en veel mooie ideeën! De Ossenaar is betrokken bij zijn/haar stad! Oss leeft! Leuk dat Omroep Brabant en Brabants Dagblad Oss alles hebben vastgelegd.

En nu samen aan de slag!